BREZPLAČNA poštnina, ne glede na način plačila.
planinski-dnevnik-zapisi-z-gora-bela-pasica-1
planinski-dnevnik-paket-prvi-zapisi-z-gora-1

Paket Prvi zapisi z gora

Paket vsebuje: emajliran lonček, otroški planinski dnevnik Prvi zapisi z gora in pobarvanko.

AvtorSandra Pohole, k8dizajn.si

28,70 €

24,40 €

Prihranek: 4,30 € (-15 %)

planinski-dnevnik-zapisi-z-gora-kosarica-2

O otroškem planinskem dnevniku Prvi zapisi z gora:

Mala knjižica je primerna za otroke do desetega leta starosti. Je odličen pripomoček za starše in vse, ki delajo z mladimi in jih sploh prvič spoznavajo s čari pohodništva, gorskega sveta oziroma gibanja na prostem nasploh. Otroci bodo zagotovo navdušeni.

Zasnovan je kot mala planinska spominska knjiga, kamor otroci beležijo svoje vtise in doživetja. Je tudi didaktičen, saj vsebuje opise nekaterih gozdnih in gorskih živali ter preproste križanke in igre, kot so iskanje razlik, labirinti, povezovanje pik v slike in še kaj. Poleg tega je novi malček opremljen tudi s preprostimi pravili gorskega bontona. Skratka, vse ima! Je sploh treba dodati, da je knjižica tudi odlična ideja za darilo? Najbrž ne!

Otroci pot v hribe dostikrat doživljajo kot predolgo, naporno in dolgočasno. Kako jih navdušiti, da bodo raje hodili? S tem se spopadajo skoraj vsi starši. Poleg načrtovanja poti same, premišljujete tudi, kako boste po poti zabavali otroka.

Kaj pa, če to ne bi bilo več potrebno? Če bi otrok z veseljem hodil, opazoval in bil na koncu vesel, da je uspešno opravil pot?

Prvi zapisi z gora so izjemno simpatična knjižica, ki jo otroci takoj vzljubijo. In kaj imajo otroci radi? Radi imajo živali in prav te otroka spremljajo skozi strani planinskega dnevnika ter jim naredijo pot bolj prijetno, zabavno in poučno.

O emajliranem lončku Prvi zapisi z gora:

Že imaš svojo najljubšo skodelico? Zagotovo pa nimaš najljubše popotne skodelice. Tale je še posebej simpatična. Otroci jo obožujejo, všeč pa je tudi tistim odraslim, ki imajo radi luštne stvari. Naj bo vedno s tabo v tvojem nahrbtniku. Saj ni lepšega trenutka, kot da si na osvojenem vrhu zasluženo privoščiš napitek iz svoje najljubše skodelice in se razgledaš naokoli.

O pobarvanki Zapisi z gora:

Prva tematska pobarvanka pri nas, ki se posveča izključno gorskemu svetu, živalim in rastlinam iz naših gozdov ter gorniški opremi. Vsebuje tudi peščico simbolov slovenstva (Triglav, slovenska zastava) in 55 nalepk.

Zapisom z gora lahko sledite tudi na

Facebooku in

planinski-dnevnik-paket-prvi-zapisi-z-gora-2

28,70 €

24,40 €