BREZPLAČNA poštnina, ne glede na način plačila.
planinski-dnevnik-zapisi-z-gora-bela-pasica-1.svg
planinski-dnevnik-zapisi-z-gora-druzinski-paket-1

Družinski paket

Paket vsebuje: Zapise z gora, Prve zapise z gora, emajliran lonček in pobarvanko

AvtorSandra Pohole, k8dizajn.si

35,60 €

28,48 €

Prihranek: 7,12 € (-20 %)

planinski-dnevnik-zapisi-z-gora-kosarica-2

O planinskem dnevniku Zapisi z gora:

Ko človek po večurnem naporu vendarle zleze na pričakovani vrh, se zna zgoditi, da je od prelepih razgledov kar malce opit. Da mu glava ne bi obvisela v oblakih, v spominu pa nastale luknje, lahko svoja doživetja, občutenja in opažanja pridno zapiše v, kako prikladno, Zapise z gora. Slednji niso le priročen pohodniški dnevnik stare šole (Svinčnik in papir!), saj so opremljeni še s pravili vedenja na gorskih poteh in naravi nasploh ter napotki za vsakega pohodnika in kolesarja. In še: vsebujejo tudi nekaj malega o tihi govorici živali. Skratka, vsak pohodnik, planinec in kolesar ga mora imeti.

Slovenci smo znani kot športno ljudje. Udejstvujemo se v vsem in dosegamo dobre rezultate. Vštric s tem pa tudi radi zbiramo in lepimo. Dnevnik poteši oboje, vanj beležimo naše aktivnosti in zbiramo žige.

  • Format: 10 x 14 cm
  • Število strani: 132
  • Vezava: šivan knjižni blok, platnica mehka z zavihki
  • Foto: Zoran Vidrih, Pogled z Begunjščice proti Triglavu
  • Več o Zapisih z gora

O otroškem planinskem dnevniku Prvi zapisi z gora:

Mala knjižica je primerna za otroke do desetega leta starosti. Je odličen pripomoček za starše in vse, ki delajo z mladimi in jih sploh prvič spoznavajo s čari pohodništva, gorskega sveta oziroma gibanja na prostem nasploh. Otroci bodo zagotovo navdušeni.

Zasnovan je kot mala planinska spominska knjiga, kamor otroci beležijo svoje vtise in doživetja. Je tudi didaktičen, saj vsebuje opise nekaterih gozdnih in gorskih živali ter preproste križanke in igre, kot so iskanje razlik, labirinti, povezovanje pik v slike in še kaj. Poleg tega je novi malček opremljen tudi s preprostimi pravili gorskega bontona. Skratka, vse ima! Je sploh treba dodati, da je knjižica tudi odlična ideja za darilo? Najbrž ne!

Otroci pot v hribe dostikrat doživljajo kot predolgo, naporno in dolgočasno. Kako jih navdušiti, da bodo raje hodili? S tem se spopadajo skoraj vsi starši. Poleg načrtovanja poti same, razmišljate tudi, kako boste po poti zabavali otroka.

Kaj pa, če to ne bi bilo več potrebno? Če bi otrok z veseljem hodil, opazoval in bil na koncu vesel, da je uspešno opravil pot?

Prvi zapisi z gora so izjemno simpatična knjižica, ki jo otroci takoj vzljubijo. In kaj imajo otroci radi? Radi imajo živali in prav te otroka spremljajo skozi strani planinskega dnevnika ter jim naredijo pot bolj prijetno, zabavno in poučno.

Družinski paket za vse športno aktivne družine!

O emajliranem lončku Prvi zapisi z gora:

Že imaš svojo najljubšo skodelico? Zagotovo pa nimaš najljubše popotne skodelice. Tale je še posebej simpatična. Otroci jo obožujejo, všeč pa je tudi tistim odraslim, ki imajo radi luštne stvari. Naj bo vedno s tabo v tvojem nahrbtniku. Saj ni lepšega trenutka, kot da si na osvojenem vrhu zasluženo privoščiš napitek iz svoje najljubše skodelice in se razgledaš naokoli.

O pobarvanki Zapisi z gora:

Prva tematska pobarvanka pri nas, ki se posveča izključno gorskemu svetu, živalim in rastlinam iz naših gozdov ter gorniški opremi. Vsebuje tudi peščico simbolov slovenstva (Triglav, slovenska zastava) in 55 nalepk.

Zapisom z gora lahko sledite tudi na

Facebooku in

planinski-dnevnik-zapisi-z-gora-druzinski-paket-2

DRUŽINSKI PAKET

35,60 €

28,48 €