Akcija!

Pobarvanka Zapisi z gora

4,56 

Prva planinska pobarvanka s 55 nalepkami

Opis

Spoznajte prav posebno otroško pobarvanko, ki vsebuje prizore s planinskih poti, naših gozdov in živalskega sveta. Prirejena je po okusu mlajših umetnikov, ki velikokrat ne želijo izgubljati časa z barvanjem velikih površin, kot je nebo ali trava. Prav zato smo posamezne slike deloma pobarvali že mi, tako da se otroci lahko posvetijo barvanju živali, rastlin, planincev, označb ali gorniške opreme ter jih na ta način dodobra spoznajo.

Na osrednjih straneh smo kot majhno presenečenje vključili 55 nalepk, ki jih otroci lahko nalepijo v pobarvanko ali pa jim najdejo mesto v planinskem dnevniku Prvi zapisi z gora. Služijo lahko kot vodilo pri izbiri barv med barvanjem samim.

Knjižica je sploh prva tematska pobarvanka pri nas, ki se posveča izključno gorskemu svetu, živalim in rastlinam iz naših gozdov ter gorniški opremi. Vsebuje tudi peščico simbolov slovenstva (Triglav, slovenska zastava).


Vaši otroci radi barvajo? Imate občutek, da so pobarvali že vse motive in junake? Se največkrat posvetijo zgolj tistemu delcu pobarvanke, ki jih najbolj zanima, preostalo pa pustijo? Bi želeli od pobarvanke nekaj več? Pobarvanka Zapisi z gora je odlična rešitev, ki vas in vaših otrok zagotovo ne bo pustila ravnodušnih ali naveličanih.


Zakaj jo izbrati?

  1. Posamezni deli slik so že pobarvani, večje površine so razdeljene na manjše.
  2. Knjižica v sebi skriva tudi majhno presenečenje – dve strani tematsko obarvanih nalepk.
  3. Otrok s pomočjo pobarvanke razvija svoje grafomotorične sposobnosti, kreativnost in domišljijo.
  4. Knjižica služi kot uvod v spoznavanje gora, gozdnih živalih in gorniške opreme.
  5. Z njo otroku približate svet planinarjenja in ga navdušite za aktivno preživljanje časa na prostem ter rastlinskega in živalskega sveta.

Urad vlade RS za komuniciranje je pobarvanko ⭕️ Zapisi z gora prepoznal kot doprinos k promociji in razvoju slovenskega turizma in ji v ta namen dovolil uporabo znamke I feel Slovenia.


Dodatne informacije

Avtor

Sandra Pohole, www.k8dizajn.si

Oblikovanje

Maja Ančimer Žagar, Sandra Pohole

Format (cm)

14,8 × 21

Število strani

20