Količinski popust na posamezne izdelke Zapisi z gora (od 3 kom. in več). Popust se obračuna samodejno. Brezplačna poštnina nad 45 €.

Prvi zapisi z gora

Otroški planinski dnevnik

8,90  8,46  5% OFF

Prihranek: 0,45 
planinski-dnevnik-zapisi-z-gora-kosarica-2
Avtor
Sandra Pohole
Format (cm)
10 × 14
Število strani
132
Vpisnih mest
30
Vezava
poltrda
Količinski popust (obračuna se samodejno)
11–15 kom. (-15 %) , 16–20 (-20 %) , 3–5 kom (-5%) , 6–10 kom (-10 %)

Prvi zapisi z gora

Z mislijo na starše in njihove otroke je nastal planinski dnevnik Prvi zapisi z gora.

Nadvse priljubljen planinski dnevnik Zapisi z gora je dobil bratca! Juhej, kako smo veseli! Poimenovali smo ga Prvi zapisi z gora. Najbrž komaj čakate, da ga dobite v roke in popestujete, kajne? Brez skrbi, za vse ga bo dovolj.

Mala knjižica je primerna za otroke do desetega leta starosti. Je odličen pripomoček za starše in vse, ki delajo z mladimi in jih sploh prvič spoznavajo s čari pohodništva, gorskega sveta oziroma gibanja na prostem nasploh. Otroci bodo zagotovo navdušeni.

 

Pokažite otroku radosti hoje v hribe in mu naročite Prve zapise z gora … da bo vsaka pot zapisana!

 

Zasnovan je kot mala planinska spominska knjiga, kamor otroci beležijo svoje vtise in doživetja. Je tudi didaktičen, saj vsebuje opise nekaterih gozdnih in gorskih živali ter preproste križanke in igre, kot so iskanje razlik, labirinti, povezovanje pik v slike in še kaj. Poleg tega je novi malček opremljen tudi s preprostimi pravili gorskega bontona. Skratka, vse ima! Je sploh treba dodati, da je knjižica tudi odlična ideja za darilo? Najbrž ne!

Otroci pot v hribe dostikrat doživljajo kot predolgo, naporno in dolgočasno. Kako jih navdušiti, da bodo raje hodili? S tem se spopadajo skoraj vsi starši. Poleg načrtovanja poti same, premišljujete tudi, kako boste po poti zabavali otroka.

Kaj pa, če to ne bi bilo več potrebno? Če bi otrok z veseljem hodil, opazoval in bil na koncu vesel, da je uspešno opravil pot?

Prvi zapisi z gora so izjemno simpatična knjižica, ki jo otroci takoj vzljubijo. In kaj imajo otroci radi? Radi imajo živali in prav te otroka spremljajo skozi strani planinskega dnevnika ter jim naredijo pot bolj prijetno, zabavno in poučno.

 

planinski-dnevnik-prvi-zapisi-z-gora-15

Želite, da bi vaš otrok z veseljem hodil v hribe?

Ste kot starši ljubitelji gora, pa vaši otroci ne kažejo enake ljubezni? Bi jih radi navdušili? So mogoče še manjši, pa vas je strah, da se jim bo pot vlekla in se bodo dolgočasili?

Z otroškim planinskim dnevnikom Prvi zapisi z gora bo vse drugače. Otrok bo dobil čudovito knjižico, ki bo le njegova. Vanjo bo zapisoval prigode s poti, se pohvalil prijateljem kako dolgo pot je opravil in spoznaval živali.


HRIBOVSKI BONTON

  1. Nabiranje kondicije
  2. Skrbno načrtovanje
  3. Popolna oprema
  4. Zanesljiv korak je ključnega pomena
  5. Držite se označenih poti
  6. Redni odmori
  7. Skupine in otroci
  8. Spoštovanje narave, okolja in ljudi
  9. Kaj pa kolesarji?
V GORE HITIMO, PRAVIL SE DRŽIMO

V Prvih zapisih z gora otrokom na kratek in zanimiv način predstavimo pravila, ki se jih je v hribih in gorah potrebno držati. Tako bodo otroci tudi sami aktivno načrtovali s starši. Vedeli bodo, da je potrebno vzeti pravo opremo, zadosti hrane in pijače. Planinski dnevnik pa poučuje tudi o varnosti in skrbi do narave.

GLEJ SLEDI, LE KDO TUKAJ ŽIVI?

Poseben poudarek pa je namenjen živim bitjem. Otrok preko slik, opisov in odtisov sledi spoznava živali, ki jih srečujemo v naših gozdovih in gorah. Knjižica je zato zelo uporabna na sami poti, saj lahko raziskujete, katere živali so se tam nahajale pred vami.

NE TRENIRAM TELESA LE, TUDI MOJE ZNANJE NADGRAJUJE SE

Prvi zapisi z gora vsebujejo slikovne križanke, kvize in pobarvanke. Otrok z njimi utrjuje znanje o živalih, predvsem pa se ob reševanju zabava. Nekaj jih lahko reši po poti, ko se ustavite pri gorski koči ali pa doma, ko urejate zapiske. S knjižico bo otrok osvojil veliko naravoslovnega znanja. Srečal se bo s pojmom dolžina poti, nadmorska višina, spoznaval vremenske pojave in strmost poti. Vse to si zapiše in označi v dnevnik.

TUKAJ SHRANJENO JE VSE, NOBEN SPOMIN NE IZBRIŠE SE

Poleg tega pa je na voljo tudi dovolj prostora, kamor vpiše tri najboljše stvari, ki jih je doživel na izletu in prilepi fotografijo.

DANES BIL SEM RES JUNAK, TAKEGA VZPONA NE ZMORE VSAK!

S Prvimi zapisi z gora se bo razvijal tudi osebnostno. Spoznal bo, da je potrebno pot načrtovati, da si moramo pogosto zastaviti in opredeliti cilje. Predvsem pa bo dobil prijetno izkušnjo, kako je, ko cilj dosežemo.

Z MANO HODIL JE PRIJATELJ, KO BILO MI JE HUDO, Z NJIM SEM VEDEL, DA BO ŠLO

V knjižici je dovolj prostora, za opis tridesetih hribov oz. gora, ki jih boste prehodili. Vsak obisk gora spremlja določena žival. Tako je otroku lažje, saj bo danes z njim na poti sova, jutri ježek, pojutrišnjem …

 


Urad vlade RS za komuniciranje je ⭕️planinski dnevnik Zapisi z gora prepoznal kot doprinos k promociji in razvoju slovenskega turizma in jim v ta namen dovolil uporabo znamke I feel Slovenia.


 

8,90  8,46  5% OFF

Prihranek: 0,45 
planinski-dnevnik-zapisi-z-gora-kosarica-2
delivery
HITRA DOSTAVA

Vsi artiki so na zalogi. Odpošljemo še isti dan.

credit-card
VARNO NAKUPOVANJE

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

made-in-slo2
SLOVENSKI IZDELEK

s certifikatom I feel Slovenia. Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

contact
contact
INFORMACIJE

info@zapisizgora.si
040 36 44 33

delivery
HITRA DOSTAVA

Vsi artiki so na zalogi. Odpošljemo še isti dan.

credit-card
VARNO NAKUPOVANJE

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

made-in-slo2
SLOVENSKI IZDELEK

s certifikatom I feel Slovenia; oblikovano in izdelano v Sloveniji.

contact
delivery
HITRA DOSTAVA

Vsi artikli so na zalogi. Odpošljemo še isti dan.

credit-card
VARNO NAKUPOVANJE

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

made-in-slo2
SLOVENSKI IZDELEK

s certifikatom I feel Slovenia; oblikovano in izdelano v Sloveniji.

0
No products in the cart.