Količinski popusti za izdelke Zapisi z gora (od 3 kom. in več). Popust se obračuna avtomatsko. Brezplačna poštnina nad 45 €.

planinski-dnevnik-klub-zapisi-z-gora

Postani del kluba Zapisi z gora. Zbiraj žige z nami in navdušuj tudi druge!

Definicija zbiratelja

zbírati -am nedov. (ī í): prizadevati si priti do večje količine navadno istovrstnih predmetov, stvari in jih sistematično urejati: že dolga leta zbira žige v planinski dnevnik; zbira slike;

zbirátelj -a m z -em člov. (ȃ): kdor kaj zbira. Sinonim: zbiralec

zbiráteljica -e ž, člov. (ȃ) zbiralka

Naša definicija zbiratelja

Zbiratelj je pohodnik, ki ima po poti budno odprte oči in druge čute ter budno zaznava lepote narave, ki jih potem zbere in shrani tako, da jih zapiše v dnevnik.

Zbiratelj tudi vestno fotografira svoje planinske podvige in vse prelepe razglede z gora in jih tako shrani. Zbiratelju pa je vedno v velik ponos, ko na vrhu, rahlo utrujen a zelo zadovoljen, zbere v svoj dnevnik še en žig.

Zbiraj z nami

Postani del naše skupnosti, pridruži se klubu Zapisi z gora. Združuje nas ljubezen do gora, čudovitih razgledov in ohranjanja edinstvenih spominov.

Ker nas pohodništvo in športna doživetja v naravi na sploh tako presunejo, svoje dosežke radi delimo s prijatelji in sledilci. Vabimo te, da se nam pridružiš, da začutiš čist gorski zrak in poseben čar bolečin v mečih.

Ne samo, da smo zbiratelji posebne sorte, smo tudi Navduševalci z veliko začetnico. Zaradi naših objav dobijo drugi idejo za načrtovanje naslednjih gorskih doživetij in na terenu začutijo tisto, kar tudi mi nosimo v srcu.

Kako postaneš član kluba Zapisi z gora?

Člani kluba nimamo članske izkaznice, imamo pa Zapise z gora in Prve zapise z gora.

Član preprosto postaneš tako, da se odpraviš na izlet v čudoviti svet hribov in dolin. Po poti narediš kakšno čudovito fotografijo in izbereš najlepše vtise, ki si jih doživel po poti. Predvsem pa si na vrhu ali cilju v srce shraniš občutke, ki te takrat prevzemajo.

Ko zbereš misli in vtise narediš objavo za svoje prijatelje na Facebooku ali Instagramu in jim navdušeno opišeš kod si hodil, kateri vrh si osvojil ter objavo podpreš s kakšno čudovito fotografijo.

Na koncu objave ne pozabi dodati ključnikov (tagov) #zbiramžige, #zapisizgora, @zapisizgora tako bodo tvojo objavo videli tudi ostali člani kluba Zapisi z gora.

Nagrada za tvoje dobro delo

Zbiranje spominov in žigov je čudovit hobi in zanj želimo navdušiti čim več ljudi. Zato pa potrebujemo tudi tvojo pomoč. Tisti, ki boste v objavi delili fotografijo, na kateri je dobro viden dnevnik Zapisi z gora, in nas označili z @zapisizgora, #zapisizgora ali #zbiramžige boste posebej nagrajeni.

Vsake tri mesece bomo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel nagrado. V žreb bodo vključeni tudi tisti, ki pridno objavljajo v Facebook skupini Zapisi z gora. Nagrade bodo praktične in planinsko obarvane (zemljevidi, vodniki, planinski dnevniki …)

Nagrado za trenutno tromesečje bomo objavili tudi na naši Facebook strani, Facebook skupini in Instagram profilu. Išči pod #zbiramžige, #zapisizgora.

Izmed vseh, ki nas boste označili bomo izbrali naj objavo in jo delili tudi tukaj.

Še nimaš Zapisov z gora, pa bi vseeno sodeloval?

Seveda lahko sodeluješ tudi če na tvojih fotografijah ni dnevnika Zapisi z gora. Če boš uporabil prave ključnike, si tudi ti zraven. Izmed vseh označenih objav na Instagramu in Facebooku bomo na naših socialnih omrežjih delili tudi te*.

Ker si želimo dobrih vsebin, bomo objave ocenjevali glede na te tri kriterije:

  1. objava vsebuje podatke o destinaciji pohoda,
  2. zapis je navdihujoč a hkrati vsebuje realno sliko,
  3. fotografije so premišljene in posnete s srcem.

Najbolj pomembno pa je, da na koncu objave dodaš ključnike (tage) @zapisizgora, #zapisizgora ali #zbiramžige, tako bodo tvojo objavo videli tudi ostali člani kluba Zapisi z gora.

*Ob uporabi ključnikov @zapisizgora, #zapisizgora, #zbiramžige soglašaš, da tvojo obljavo delimo, označimo in objavimo tudi na spletni strani zapisizgora.si.

 

Osmi izbor objav bo potekal konec novembra 2023. Tokrat bo nagrada planinski vodnik Slovenska planinska pot, 3. del.

Se vidimo v Facebook skupini in Instagram strani Zapisi z gora. Ne pozabi nas označiti, le tako sodeluješ v nagradni igri!

Slovenska planinska pot, 3. del

Zapisom z gora lahko slediš tudi na

Facebooku in

delivery
HITRA DOSTAVA

Vsi artiki so na zalogi. Odpošljemo še isti dan.

credit-card
VARNO NAKUPOVANJE

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

made-in-slo2
SLOVENSKI IZDELEK

s certifikatom I feel Slovenia. Oblikovano in izdelano v Sloveniji!

contact
INFORMACIJE

info@zapisizgora.si
040 36 44 33

contact
INFORMACIJE

info@zapisizgora.si
040 36 44 33

delivery
HITRA DOSTAVA

Vsi artiki so na zalogi. Odpošljemo še isti dan.

credit-card
VARNO NAKUPOVANJE

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

made-in-slo2
SLOVENSKI IZDELEK

s certifikatom I feel Slovenia; oblikovano in izdelano v Sloveniji.

contact
INFORMACIJE

info@zapisizgora.si
040 36 44 33

delivery
HITRA DOSTAVA

Vsi artikli so na zalogi. Odpošljemo še isti dan.

credit-card
VARNO NAKUPOVANJE

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

made-in-slo2
SLOVENSKI IZDELEK

s certifikatom I feel Slovenia; oblikovano in izdelano v Sloveniji.

0
No products in the cart.